Προκαλούν οι… φωστήρες του ΤΑΙΠΕΔ!

5 Απρ 2014


Τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται το ρόλο τους απέδειξαν για άλλη μια φορά οι επιτελείς του ΤΑΙΠΕΔ. Την ώρα που στη Θεσσαλονίκη οι σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων απέρριπταν κάθε σκέψη για την πώληση του λιμανιού της πόλης, αυτοί προωθούσαν στη Βουλή σχέδιο πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ιδιωτικοποίηση της ΟΛΘ ΑΕ!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν η EgnatiaPost και οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, για τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, κάποιοι στην Αθήνα εκδήλωσαν τη… βιασύνη τους. Με αποτέλεσμα να εκτίθενται, όχι μόνο απέναντι στο ομόθυμο «όχι» που εισέπραξαν τα σχέδιά τους στη διάρκεια της εκδήλωσης από περιφερειάρχη, δήμαρχο, παραγωγικούς φορείς και υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και έναντι του μικρού εταίρου της κυβέρνησης συνεργασίας.
Όπως πληροφορούμαστε, το ΤΑΙΠΕΔ αγνόησε τη συμφωνία που υπάρχει μεταξύ Σαμαρά-Βενιζέλου να μην «ανοίξει» -μέχρι νεωτέρας- το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΘ. Έτσι, τα τηλέφωνα… πήραν φωτιά και ουδείς γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί, καθώς οι ΠΑΣΟΚοι πιέζουν για αναβολή του θέματος, που πρόκειται να συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.
Βλέπετε, οι προκλητικοί… φωστήρες του Ταμείου θεωρούν εαυτούς υπεράνω πάντων και συμπεριφέρονται προσβλητικά τόσο στους θεσμικούς εκπροσώπους της Βόρειας Ελλάδας, όσο και σε (κάποιους από) αυτούς που τους διόρισαν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!
Π.Ν.

ΠΗΓΗ
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah