ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΣΥ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

7 Ιουν 2012


ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
Η χειρότερη μορφή πολιτικού θράσους. Σε επίπεδα που ξεπερνούν τις ανθρώπινες αντοχές. Ο πολιτικός που διέλυσε το ΕΣΥ σε λιγότερο από 2 χρόνια τώρα κατηγορεί τους γιατρούς του ΕΣΥ που δουλεύουν μέρα νύχτα με 1300 ευρώ και οι νοσηλευτές για 500 και 600 ευρώ. Με απλήρωτες εφημερίες, Σαββατοκύριακα, νυχτερινά, επιδόματα. Τα έβαλε με τους γιατρούς και θα τον θάψουν. Αυτό είναι το πολιτικό του τέλος.
Πέραν αυτών όμως αυτό το πράσινο θρασύ κομματικό τυπάκι, προφανώς έχει ξεχάσει τα δικά του ατοπήματα. Να του θυμήσουμε ένα από αυτα. Τον καιρό που εξύβριζε χυδαία τους δημοσίους υπάλληλους συλλήβδην ως τεμπέληδες, διόριζε τη γυναικούλα του στο δημόσιο! Ναι, στο δημόσιο.
Η κυρία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε” στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.
Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα “νόμιμου” ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί “μεταφοράς” των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.
Το θέμα θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ.
Και να φανταστούμε ότι ο μέγας πολιτικός υποκριτής Λοβέρδος,  έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες. “1 εκ δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ έλληνες”. Ειναι και η γυναικούλα σας μέσα κύριε Αντρέα;” Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε ακόμα…
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah