Σκάνδαλο με την έκθεση της Εθνικής Τράπεζας: Την έγραψε άνθρωπος του ΔΝΤ!

10 Ιουν 2012

Σκάνδαλο με την έκθεση της Εθνικής Τράπεζας: Την έγραψε άνθρωπος του ΔΝΤ!
Απίστευτο σκάνδαλο με την έκθεση της Εθνικής Τράπεζας που προβλέπει ... ύφεση 55% αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη και χρησιμοποιήθηκε από τα "μνημονιακά" κόμματα, αλλά κυρίως από τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, για να τρομάξουν τους ψηφοφόρυς εν όψει της 17ης Ιουνίου:
Ο άνθρωπος που υπέγραψε την έκθεση ο Παύλος Μυλωνάς, ο είναι στην ουσία άνθρωπος του ΔΝΤ, καθώς ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής Διακυβέρνησης του Ομίλου της Εθνικής εργάστηκε επί 12 χρόνια στο Ταμείο.

Κατά την περίοδο 1987-1995, εργάστηκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως υπεύθυνος των υποθέσεων της Πολωνίας στο Ευρωπαϊκό Τμήμα, καθώς επίσης και στο Τμήμα Πολιτικής Ανάπτυξης και Ανασκόπησης.

Και όταν λέμε επί 12 ολόκληρα χρόνια στο ΔΝΤ, σημαίνει "για πάντα ΔΝΤ" αφού ποτέ κανείς δεν διαρρυγνύει τους δεσμούς του με τον Οργανισμό. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το ΔΝΤ έχουν ανοικτή επαφή μαζί του και έχει συναντηθεί επανειλημμένα με το κλιμάκιιό τους στην Ελλάδα.

Άνθρωπος της Κ.Λαγκάρντ, λοιπόν, ο συντάκτης της τρομολγανικής έκθεσης. Πάλι καλά που δεν έγραψε μέσα ότι θα γίνουμε και ... μαύροι σαν τους κατοίκους του Νίγηρα αν βγούμε από το ευρώ..

Καλά για την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, τι να πούμε: "Σιαμαίος" με τον Λ.Παπαδήμο ο Β.Ράπανος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah