Έρχεται η ώρα της αλήθειας! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ για να ξέρετε …Εσείς αποφασίζετε για το μέλλον της χώρας μας

7 Ιουν 2012


 Οι Γερμανοί αρνούνται από την πλευρά τους να αφήσουν την Ελλάδα να φύγει.

Όσο και αν ακούγεται , σε μια πρώτη φάση περίεργο, το Βερολίνο, κάθε άλλο παρά θετικό είναι στο να επιτρέψει στην Ελλάδα, να αποχωρήσει από την ευρωζώνη, με πολλές πιθανότητες να περάσει στην αμερικανική ζώνη επιρροής

Η ραγδαία όμως άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και η εμπέδωση της παρουσίας αντιμνημονιακών δυνάμεων, όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στα δεξιά, περιπλέκουν τα πράγματα.

Το Γερμανικό «μυστικό»

Τι θέλουν επί της ουσίας οι Γερμανοί; 

Να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, εφαρμόζοντας τα Μνημόνια. 

Ακόμη και στην περίπτωση που η ευρωζώνη διαλυθεί σε τρία ή τέσσερα χρόνια, στο Βερολίνο φθάνει η επόμενη διετία για να δέσει τα συμφέροντα του στην Ελλάδα, μέσω των ιδιωτικοποιήσεων και την εξαγορά των ελληνικών υποδομών, με ιδιωτικού χαρακτήρα συμφωνίες . 

Αυτές , όπως για παράδειγμα η απόκτηση του ελληνικού ΟΤΕ, από το Γερμανικό κρατικό μονοπώλιο των τηλεπικοινωνιών δεν ανατρέπονται ούτε στην περίπτωση που σε μια ύστερη φάση , αποχωρήσει εθελοντικά η Ελλάδα από τη ζώνη του ευρώ, ούτε και στην περίπτωση που η ευρωζώνη διαλυθεί.

Στη δεύτερη περίπτωση για παράδειγμα , αν διαλυθεί η ζώνη του ευρώ , η κάθε χώρα θα φύγει με την εθνική της περιουσία και τα εθνικά της χρέη , αναζητώντας μια καλύτερη μοίρα μέσα από εθνικούς σχεδιασμούς δημοσιονομικής πειθαρχίας και οικονομικής ανάπτυξης. 

Η Γερμανία δεν θέλει να φύγει με μόνο περιουσιακό στοιχείο την Ανατολική Γερμανία, αλλά υποδομές, βιομηχανίες, ανταγωνιστικά πεδία και πλεονεκτήματα των άλλων χωρών της ευρωζώνης.

Αυτό θα την κάνει ισχυρή ως διεθνή παίκτη , ακόμη και χωρίς το ευρώ.

Στο πλαίσιο το συγκεκριμένο οι λεγόμενες αποκρατικοποιήσεις στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτα διαφορετικό από αποεθνικοποιήσεις και πέρασμα ελληνικών κυρίαρχων υποδομών , στην Γερμανική κρατική ή σε Γερμανική ιδιοκτησία. 

Το γερμανικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα είναι δεδομένο στους εξής τομείς. . .



Λιμάνια, αεροδρόμια, ενέργεια- ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ΔΕΗ, δίκτυα , μεταφορές , δρόμοι , τράπεζες, τουρισμός, ιδιωτική ιδιοκτησία, ειδικές οικονομικές ζώνες στον ελληνικό Βορρά, αλλά και στην Πελοπόννησο (πρόταση Τατούλη) και την Κρήτη. 

Οι Γερμανοί σε ελάχιστα χρόνια από τώρα με τη διαδικασία των Μνημονίων θα έχουν αποκτήσει ότι θέλουν από την Ελλάδα και θα έχουν μάλιστα «μοιράσει» παιχνίδι και στους Γάλλους.

Η Ελληνική ανατροπή

Αν όμως , με τον τρόπο που ψηφίζουν οι Έλληνες, τρέξουν οι εξελίξεις πολύ γρήγορα και η σχέση της Ελλάδας, με το ευρώ «σπάσει» τότε η Ελλάδα , ακόμη και στη μεταβατική περίοδο αποχώρησης της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, θα αρχίσουν να συζητούνται εθνικά σχέδια αναδιοργάνωσης και όχι ευρωπαϊκά. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη εξελίσσει μια τέτοια λογική. 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες , από την «κλειστό πυρήνα» της στρατηγικής τους εμπίπτουν σε κάτι τέτοιο. Αυτά δεν συμφέρουν τους Γερμανούς.

Το Βερολίνο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όταν δέχθηκε την πρόταση από πλευράς των Αμερικανών να στηρίξουν αυτοί την Ελλάδα, σε μια συντεταγμένη πορεία αποχώρησης από την ευρωζώνη, αυτό συνέβη όταν η Ευρώπη διακήρυσσε ότι το πρόβλημα του ευρώ είναι η Ελλάδα, αρνήθηκε με πολύ πάθος ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Τότε μάλιστα τα Γερμανικά think tanks, άρχισαν να υιοθετούν τα σενάρια περί ευρωπαϊκού ντόμινο σε περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδας, προσέγγιση που το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζαν με πολύ αλαζονικό τρόπο.

Οι σκελετοί στην ντουλάπα 

– Οι φήμες περί πραξικοπήματος


Το Βερολίνο μάλιστα ακόμη και σήμερα θεωρεί ότι χάρη στα «μαύρα ταμεία» της Siemens και τις μίζες των όπλων, ελέγχει το σύνολο του πολιτικού και οικονομικού συστήματος της Ελλάδας. 

Το «μνημονιακό» μπλόκ , ΠΑΣΟΚ , Ν.Δ έχει πολλές εμπλοκές, και σκελετούς στη ντουλάπα , για να ασκήσει διαφορετική πολιτική από αυτή που σχεδιάζουν οι Γερμανοί , πίσω από την κάλυψη της «δημοσιονομικής σύγκλησης και πειθαρχίας». 

Η ΔΗ. ΜΑΡ του Κουβέλη επίσης, έχει ήδη οργανωθεί από την ομάδα Σημίτη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ελεγχόμενη , αφού μέσα σε αυτήν τις παραμονές της εκλογικής κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ , βρήκαν στέγη , αλλά απέκτησαν έλεγχο επίσης , ο πιο σκληρός πυρήνας των εκσυγχρονιστών ευρωπαίων φεντεραλιστών, εθνομηδενιστών τύπου Μπίστη και Ρεπούση.

Τον παλαιοκομματισμό το Βερολίνο τον έχει στα χέρι με δύο «λίστες». Η μία της Siemens, που συγκροτείται κατά κύριο λόγο από πολιτικούς και δημοσιογράφους , αλλά και κρατικούς λειτουργούς, χωρίς να υπολογίζουμε τους επιχειρηματίες που εμπλέκονταν στα παιχνίδια του είδους. 

Η άλλη είναι η λίστα των όπλων. Πάλι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, αλλά στην περίπτωση αυτή και αυτό είναι το σημαντικό και στρατιωτικοί ! Αν γινόταν ένα πραξικόπημα τους επόμενους μήνες για παράδειγμα στην Ελλάδα, με τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ ενισχυμένο και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, όλοι θα έστρεφαν την ματιά και τις υποψίες τους στην Αμερική. 

Λάθος …Το παιχνίδι θα το έλεγχαν οι μυστικές υπηρεσίες της Καγκελαρίας και του Παρισιού, μέσα από τα deals των όπλων. 

Το ΚΚΕ θα οργάνωνε πορείες και εκρήξεις οργής και αντίστασης με στόχο την Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και οι Γερμανογάλλοι θα έκαναν τη δουλειά τους. Θα οδηγούσαν τη χώρα σε εκλογές σύντομα και θα εκλέγονταν οι εκλεκτοί τους , για να συνεχίσουν την παράδοση της χώρας στη Γερμανία, πριν «σκάσει» το ευρώ.

Οι Κον Μπετίτ και Φίσερ

Οι Έλληνες είναι για μια φορά ακόμη απρόβλεπτοι. Σε ένα σύστημα διακυβέρνησης απόλυτα ελεγχόμενο από τις ευρωπαϊκές δυνάμεις του νέο-αποικισμού, φέρνουν στο προσκήνιο ένα κόμμα του 4%, που δεν είναι καν οι Οικολόγοι, που ελέγχονται από τον Κον Μπετίτ και του «πράσινους» του Φίσερ. 

Παράλληλα στα δεξιά της Ν.Δ εμπεδώνεται η παρουσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχηματισμός που προέκυψε δύο μήνες πριν τις εκλογές του Μαΐου από τη Ν.Δ , αλλά όχι μόνον. Γιατί έχει και την αριστερόστροφη συνιστώσα, μέσα από το Άρμα Πολιτών και αντιμνημονιακούς καθηγητές πανεπιστημίου- προσωπικότητες που σταθεροποιούν την ανατροπή του συστήματος του παλαιοκομματισμού. και του μεταπολιτευτικού διπολισμού σε ένα Αριστερό- Δεξιό εθνικού προσανατολισμού δίπολο.

Το κουτί της Πανδώρας

Με τον Τσοχατζόπουλο φυλακή και τις ατζέντες του στην εισαγγελία και τη δημοσιότητα η «ομερτά» των οπλών αρχίζει να σπάει . 

Σημειωτέον ότι από το 1999 όλες οι προμήθειες και οι μίζες, αφορούν ευρωπαϊκές η τρίτων χωρών εταιρείες και εξοπλισμούς. 

Γιατί στην Αμερική, με αυστηρότατο νόμο απαγορεύτηκαν αυτές οι μέθοδοι προώθησης των προϊόντων και εξοπλισμών. Οι αμερικανικές εταιρείες κινούνται από τότε με διακρατικού χαρακτήρα συμφωνίες και διαφανείς διαδικασίες.

Επίσης πληροφορίες επιμένουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και αποκαλύψεις προσώπων , ειδικά πολιτικών – πρώην υπουργών, που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη Λίστα της Siemens .

Ο χρόνος μέχρι τις εκλογές είναι μακρύς και πολλά από τα ένοχα μυστικά μπορεί να δουν το φως της δημοσιότητας. 

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η Ελλάδα είναι εγκλωβισμένη, με πολύ μεθοδικό τρόπο στην γερμανική ζώνη επιρροής και «δομικής ένταξης», με μόνη περιφερειακή διέξοδο την παράλληλη οργανική σχέση της με την Τουρκία (στρατηγική ΕΛΛΙΑΜΕΠ, Ερζερούμ), που εμπίπτει και στην Γερμανική , αλλά και την παραδοσιακή, κάπως ξεπερασμένη σήμερα αμερικανική) στρατηγική διάρθρωσης των ισορροπιών στη Μεσόγειο.

Μενέλαος Τασιόπουλος
Πηγή ATTIKA NEA
https://1greek.wordpress.com/
aorata-gegonota
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah