H σατανιστική σφηκοφωλιά “Χρυσή Αυγή”…

8 Ιουν 2012

… εγκληματεί με τις ευλογίες της βυζαντινής Εκκλησίας  
Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος
Άγιος Ταράσιος της Αργεντινής, πατριαρχικός δεσπότης, μάρτυρας υπεράσπισης του Χρυσαυγίτη τραμπούκου Περίανδρου (12 χρόνια φυλακή για απόπειρα δολοφονίας)
Κύριε Ροΐδη,
Ξιφούλκησαν οι Εθνικόφρονες κ.κ.Σαμαράς και Καρατζαφέρης κατά της «Χρυσής Αυγής» που τους κλέβει τις πιο ευσεβείς μαχητικές ψήφους τους, την οποία ο μεν πρώτος αγνοούσε μέχρι τώρα ο δε δεύτερος χάϊδευε. «Χιτλερική συμμορία» την αποκάλεσε ο πρώτος μιλώντας στο Μαρούσι, «Χιτλερικούς και Σατανιστές» τους Χρυσαυγίτες ο δεύτερος, χωρίς βέβαια να καταγγείλει κανείς τους την Εκκλησία που υποθάλπει αυτό το συνδικάτο του υπόκοσμου. Όμως η στάση της Εκκλησίας δεν μπορεί να κρυφτεί. Δεν υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία της παγκόσμιας Εκκλησίας να ευλογεί Σατανιστές και δηλωμένους οπαδούς του Αντίχριστου. Ο δεσπότης του Πειραιά Χρήστος Μεντζελόπουλος  συζητά με τον Φύρερ για την αντιμετώπιση των μεταναστών και δωρίζει εικόνα της Παναγίας  κι ας ξέρει τη σαφή εντολή: «Μη δώτε το άγιον τοις κυσί μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων …». Ο δεσπότης Αργεντινής Παναγιώτης Αντωνόπουλος (επαγγελματικό ψευδώνυμο Ταράσιος) τους υπερασπίζεται στα δικαστήρια στις φονικές τους ενέργειες
Οι Χρυσαυγίτες κατεβάζουν εσπευσμένα τους χιτλερικούς σταυρούς, σταματούν τους ύμνους στον Εωσφόρο και στον Αντίχριστο, ο Φύρερ βγάζει τις μπότες του. Η Εκκλησία ευλογεί τα γραφεία τους,  το έκαναν χωρίς να έχουν καθαιρεθεί ακόμη, ιερείς των μητροπολιτών Λούτσας Νίκου Χατζηνικολάου και Νεμέας Διονύση Μάνταλου.  Ιερείς προπαγανδίζουν για χάρη τους μέσα στο ναό, όπως ο αρχιμανδρίτης Αγίου Ανδρέα Κάτω Πατησίων: «υπάρχουν και νέοι ιερείς που κάνουν προπαγάνδα υπέρ της Χρυσής Αυγής. Στον Άγιο Ανδρέα, στα Κάτω Πατήσια -για παράδειγμα-, ο εξ Αμερικής αρχιμανδρίτης εκμεταλλεύεται το χώρο και τη λειτουργία για να σπείρει το μίσος στους φοβισμένους πιστούς» (‘Αυγή’ 30/03/2012) και όλα αυτά με τη συναινετική σιωπή του Αρχιεπισκόπου Βουλιαγμένης και Λαυρεντιάδη και όλης της Ιεραρχίας. Η «Χρυσή Αυγή» δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της την πολυδιαφημισμένη υποκριτική εγκύκλιο του δεσπότη της Σιάτιστας κατά του στρατόπεδου μεταναστών της Κοζάνης («Μαρτίου 23, 2012 OΛOKΛHΡH Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Ανοιχτή επιστολή Σισανίου Παύλου στον Υπουργό Χρυσοχοϊδη»), και τον ερμηνεύει σωστά, σε πείσμα όσων αφελών δημοκρατικών (ανάμεσά τους και η «Αυγή») τον επαίνεσαν, παραβλέποντας ποιος είναι ο δεσπότης  και τα προφανή κίνητρά του.
Τέλος η ευσεβής Romfea αναδημοσιεύει το ναζιστικό κήρυγμα του Φύρερ για μια φυλετική-εθνική Εκκλησία και κάνει πως δεν ξέρει τίποτα για το σατανισμό του Μιχαλολιάκου (Αιμ.Πολυγένης 30.4.2012): «“Λασπολογία” χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή” Ν. Μιχαλολιάκος όσα καταλογίζουν στο κόμμα του ότι είναι κατά της Εκκλησίας.Σε συνέντευξή του στο Protothema.gr ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε πως είναι κατά του χωρισμού Κράτους και Εκκλησίας. “Η Ορθοδοξία θα πρέπει να πάρει τον εθνικά κυρίαρχο ρόλο της και οι Μητροπολίτες να γίνουν Παπαφλέσσες” είπε χαρακτηριστικά. “Δεν πληρώνει το κράτος την Εκκλησία. Η Εκκλησία και το κράτος είναι το ένα και το αυτό” είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ για την προσφορά της Εκκλησίας στην οικονομική κρίση δήλωσε πως “στα μέτρα των δυνατοτήτων της έχει βοηθήσει αλλά πιστεύω πως είναι λίγο. Όλοι οι μητροπολίτες θα έπρεπε να γίνουν Παπαφλέσσες γιατί έχει καταλυθεί η εθνική κυριαρχία“.
Κύριε Ροΐδη,
Θα μπορούσα να παραπέμψω σε δεκάδες πηγές για να αποδείξω πως η «Χρυσή Αυγή» του συνιδιοκτήτη του κτιρίου του πορνοξενοδοχείου με τους αλλοδαπούς υπαλλήλους “Νew Dream” φύρερ Mιχαλολιάκου και της συζύγου του  Ελένης Ζαρούλια, υποψήφιας του κόμματος του, είναι κόμμα δολοφόνων, Σατανιστών και Χιτλερικών, οι οποίοι με τη συνενοχή της Εκκλησίας παριστάνουν τους ευσεβείς.
Το ευσεβέστατο ναζιστικό μπλογκ “Hellas Orthodoxy” δημοσιεύει διάψευση, που όμως επιβεβαιώνει την ιδιοκτησία του ροζ ξενοδοχείου, η οποία κρύβεται, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, πίσω από τρίτο πρόσωπο, λες και δεν έχει ευθύνη κανείς αν νοικιάζει το σπίτι του για να γίνει πορνείο, γιατί για την Εκκλησία του αυτή είναι η ιδιότητα του κτιρίου: «Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012. ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ “ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ”, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛ- ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών, η οποία έχει ενοικιάσει το ακίνητο από την οικογένεια της συζύγου του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής».
Σύνθημα στα Καλάβρυτα!!! («TheInsider.gr» 27/4/2012)
Η υποψήφια εθνομητέρα χρυσαυγίτισα Σκορδέλη, είναι υπόδικη  για συνέργεια σε επίθεση με μαχαίρι κατά μεταναστών, οι ιδιοι οι άνανδροι Χρυσαυγίτες καυχιούνται πως τις νύχτες επιτίθενται ομαδικά σε βάρος μεμονωμένων ανυπεράσπιστων φουκαράδων ξένων, με την ανοχή του σοσιαλιστή υπουργού κ.Χρυσοχοϊδη, των δικαστικών και αστυνομικών αρχών (εδώ υπάρχει συνενοχή), ο πολιτευτής Χρίστος Ρήγας κρατείται για τη δολοφονία των Μιλτιάδη Μουτάφη, και Παρασκευής Γκέζου, ο εκπρόσωπος Τύπου Κασιδιάρης είναι υπόδικος για συνέργεια σε ένοπλη ληστεία, ο δε Χρυσαυγίτης «Περίανδρος» (Αντώνης) Ανδρουτσόπουλος ανεψιός του πρωθυπουργού της Χούντας του Ιωαννίδη, καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για απόπειρα δολοφονίας του φοιτητή Δ.Κουσουρή.
Πολύ σωστά οι κάτοικοι σε Βιάννο Κρήτης και Δίστομο Βοιωτίας – δύο περιοχές με εκατοντάδες θύματα της ναζιστικής θηριωδίας – κινητοποιήθηκαν άμεσα και εμπόδισαν τη συμμορία των Χρυσαυγιτών να κάνει προεκλογική περιοδεία στις περιοχές τους.  Επίσης η έγκριτη δικηγόρος Ζωή Νικ.Κωνσταντόπουλου, υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να διερευνηθεί η νομιμότητα της λειτουργίας αυτής της σφηκοφωλιάς.
Με όλες τις επιφυλάξεις που μπορούν να διατυπωθούν, δεν μπορεί να αγνοηθεί  ότι η οργάνωση αυτή παρανομεί ασύστολα και προτρέπει σε κακουργηματικές πράξεις, έχοντας μάλιστα μέσα στον πυρήνα της ιδεολογίας της το εγκληματικό στοιχείο.
….
ΥΓ1
Είναι γνωστό πως πολλοί Ναζιστές κρύβουν πίσω από τον ψευτοπαλληκαρισμό τους την ομοφυλοφιλία τους, με πρώτον τον ίδιο τον αρχηγό τους τον Χίτλερ. Κλασσικό παράδειγμα, ο αυστριακός κρυφοομοφιλόφιλος Φύρερ Χαϊντερ

ΥΓ2
Ο «μιγάς» φύρερ Μιχαλολιάκος με την στριγγή (σαν του ελληνοχριστιανού δικτάτορα Παπαδόπουλου) φωνή, που παριστάνει τον καθαρόαιμο Έλληνα, σαν ψεύτης και δειλός, αρνείται με θράσος πως η συμμορία του χαιρετά ναζιστικά, πράγμα που έκανε και ο ίδιος με την ανοχή του κ.Καμίνη («Δημάρ»-«ΠΑΣΟΚ») στο Δημαρχείο, αρνείται δηλαδή  αυτά που όλοι ξέρουμε και που οι κάμερες έχουν καταγράψει

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah